Επικοινωνία ...

Phone-icon Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο τηλέφωνο 213 03 04 513
email-icon Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ποια η διαφορά της αναγόμωση μελανιών (ξαναγέμισμα) από την ανακατασκευή;

LASER ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ:

Η αναγόμωση μελανιών είναι μια διαδικασία αρκετά παλιά, κατά την οποία τρυπούσαν το μελανοδοχείο προκειμένου να το γεμίσουν με γραφίτη. 
Δεν είχαν τη δυνατότητα να αφαιρέσουν τον γραφίτη από το πίσω μέρος του μελανοδοχείου με αποτέλεσμα το γκριζάρισμα των σελίδων που εκτύπωνε το αναγομωμένο μελανοδοχείο.

Η διαδικασία αυτή δεν εξασφαλίζει ποιότητα εκτύπωσης, εφάμιλλη του εργοστασιακά ανακατασκευασμένου toner ούτε την προστασία του εκτυπωτή από βλάβες εξαιτίας διαρροών γραφίτη.

Αντίθετα, η ανακατασκευή, αναφέρεται στην συνολική διαδικασία αποσυναρμολόγησης, πλήρους καθαρισμού όλων των μερών του μελανοδοχείου, ηλεκτρονικού και μηχανολογικού ελέγχου, αντικατάστασης όλων των φθαρμένων εξαρτημάτων και επανασυναρμολόγησης.

Η ανακατασκευή γίνεται χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Πριν παραδοθεί στον πελάτη, γίνονται οι απαραίτητοι ηλεκτρονικοί και μηχανολογικοί έλεγχοι καθώς και δοκιμαστική λειτουργία σε εκτυπωτές της επιχείρησης, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι έχουμε ένα προϊόν εφάμιλλης ποιότητας με αυτό του κατασκευαστή.

Πιο απλά τελικά παράγεται ένα νέο toner ίδιο ακριβώς με το αυθεντικό.

Η INKSAVE δεν παρέχει απλά «ξαναγεμισμένα» ή αναγομωμένα μελάνια, αλλά εργοστασιακά ανακατασκευασμένα toner.

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ:

Πολλές φορές γίνεται πρόχειρο «ξαναγέμισμα» μελανοδοχείων με σύριγγα με το χέρι. Στην περίπτωση αυτή το μελανοδοχείο είναι γεμάτο με φυσαλίδες αέρα και παλαιό μελάνι, με αποτέλεσμα την μικρότερη περιεκτικότητα του μελανοδοχείου σε μελάνι, τηνδιακοπτόμενη εκτύπωση, το στέγνωμα του μελανιού, αλλά το σπουδαιότερο, τη φραγή των ακροφυσίων και τη βλάβη των κεφαλών του εκτυπωτή.

Η ανακατασκευή από την INKSAVE γίνεται με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει  πλήρες άδειασμα και γέμισμα σε κενό αέρος με νέο μελάνι αρίστης ποιότητας, καθαρισμό και προστασία των ακροφυσίων και των κεφαλών του μελανοδοχείου,αντικατάσταση των φθαρμένων ηλεκτρονικών μερών του μελανοδοχείου και τέλος δοκιμαστική λειτουργία σε εκτυπωτή του εργαστηρίου.

Επίσης για κάθε ανακατασκευασμένο μελανοδοχείο παραδίδεται στον πελάτη σελίδα δοκιμαστικής εκτύπωσης στην οποία αναγράφεται και η ημερομηνία-ώρα της ανακατασκευής.

Τελικά το νέο προϊόν είναι ακριβώς ίδιο ή και καλύτερο από το αυθεντικό.

Η INKSAVE δεν παρέχει απλά «ξαναγεμισμένα» ή αναγομωμένα, αλλά εργοστασιακά ανακατασκευασμένα inkjet  μελανοδοχεία.

free delivery order phone waranty economy

...